Loading...

Misi Ceria Geng Super Ohsem 2023

Live: 2023-02-09 Expiry: 2023-04-09
More Mall Activities This School HolidayTERMA & SYARAT MISI CERIA GENG SUPER OHSEM:

Misi Ceria Geng Super Ohsem” (“Peraduan”) ini dianjurkan oleh Lotus’s Stores (Malaysia) Sdn Bhd (“Penganjur”). Dengan menyertai peraduan ini, anda bersetuju untuk terikat serta mematuhi terma dan syarat yang akan terikat dan membentuk perjanjian yang sah di antara anda dan pihak Penganjur. Penganjur berhak untuk memindah, menambah atau mengeluarkan mana-mana terma dan syarat mengikut budi bicara tanpa sebarang notis.

Tempoh Peraduan:

  1. Peraduan ini akan berlangsung pada tarikh 4 Mac 2023 (2pm – 4pm) (“Tempoh Peraduan”).
  2. Pihak penganjur boleh melanjutkan tempoh peraduan pada bila-bila masa tanpa sebarang notis mengikut budi bicara tunggal dan mutlak. 

Kelayakan:

  1. Peserta mestilah seorang warganegara atau pemastautin tetap Malaysia yang memegang Kad Pengenalan yang sah (NRIC) nombor (12-digit) dan mestilah berumur 6 tahun ke atas pada tempoh penyertaan.
  2. Orang/entiti yang tersebut tidak dibenarkan untuk menyertai peraduan ini:

a.      Pekerja tetap dan / atau pekerja sambilan Pihak Penganjur (dan berkaitan dengan syarikat berkenaan) dan ahli keluarga terdekat mereka (ibu bapa, pasangan, anak, adik-beradik dan suami isteri masing-masing); dan

    1. Wakil dan/atau ejen (termasuk ejen pengiklanan dan pihak pengurusan peraduan) pihak penganjur dan ahli keluarga terdekat mereka (ibu bapa, pasangan, anak, adik-beradik dan suami isteri masing-masing.

 

Penyertaan Peraduan:

  1. Untuk menyertai Peraduan ini, sila ikuti langkah berikut:

Langkah 1: Belanja RM30 & ke atas barangan Kembali Ke Sekolah & mana mana produk jenama Lotus’s dalam satu resit pembelian

Langkah 2: Mendaftarkan kumpulan anda di kaunter khidmat pelanggan. (Kumpulan terdiri daripada 2 dewasa & 2 kanak-kanak (berumur 6-17 tahun). No resit pembelian perlu disertakan Bersama untuk pendaftaran

Pendaftaran bermula dari 9 Feb – 4 Mac 2023

 

Tempat Pertama

RM500 Baucar Tunai Lotus’s

Tempat Kedua

RM300 Baucar Tunai Lotus’s

Tempat Ketiga

RM200 Baucar Tunai Lotus’s

 

Langkah- Langkah untuk Memenangi Peraduan

1.       Ambil swafoto berkumpulan & kongsi di Instagram / Tiktok sekali dengan #LotussMalaysia dan #MisiCeriaGengSuperOhsem

2.      Main & lengkapkan beberapa cabaran menarik yang disediakan

3.      Akhir sekali, teka jumlah harga produk jenama Lotus’s dalam troli.

4.      Kumpulan yang dapat lengkapkan semua cabaran dan tekaan jumlah harga troli paling dekat akan memenangi peraduan.

Lain-lain Terma & Syarat:

  1. Keputusan penganjur dalam setiap perkara yang berkaitan dengan peraduan ini adalah muktamad dan terikat. Sebarang surat-menyurat atau pertikaian bagi menafikan keputusan penganjur tidak akan dilayan.
  2. Dengan menyertai peraduan ini, anda juga mengakui dan faham bahawa promosi ini tidak ditaja, disokong atau ditadbir atau dikaitkan dengan Instagram mahupun Facebook. 

E-newsletter
Subscription

I have read and agree to Lotus's terms and conditions and privacy policy. I agree to be registered to the e-newsletter subscription service.